2013年3月21日星期四

något omNike Free Run försäljning

Kommer skildra fyra bogey med Tjechovs ädla ord till en, har nike air max varit bra som i beskrivningen bör följa en regel: Var specifik! Du ska kunna betraktas som exakta avbildningar föreställande scener, karaktär och autentiska, nike air max med dag till dag arbete i sin egen statliga syn-, hörsel-, lukt-, taktil och smak. - Ravel # 8226,, Spencer. Hur man gör det ser äkta det? När en författare ställde denna fråga, det är faktiskt en hyllning till honom. Om det vidare sade till honom: Jag verkar marken, för att kunna höra, lukta, känna att dessa platser, som att vandra in sidorna i romanen, läste han något riktigt extra. När jag frågade samma fråga, är mitt svar: med hjälp av de fem sinnena.

Användning av läsning visuell upplevelse är vanligt, men använder läsarens luktsinne, hörsel (utom i dialog), beröring eller smak där ett par gånger? nike air max 90 började skriva i 1976, har fortfarande kvar nike air max kontor vägg fem ord: titta, lyssna, känna, smaka, lukta. När nike air max skrivande stund, med hänvisning till denna tabell, medvetet skriva med lukten av något. Faktum är att vissa av de motbjudande saker skapar realistiska, men det finns en mirakulös effekt. Tänk på när en man öppnade kylskåpet, smaken av den typ av rutten frukt, När en man strippa en björnfäll, härsken fett, när en kvinna i obemannade bensinstationer till bränsle tank Händerna kommer att täckas med bensin. Nämns endast att smaken är inte tillräckligt i början av berättelsen, i berättelsen av tomten, du måste upprepas med hänvisning till tabellen.

När scenen är inställd air max 90 ger en kvinna bakad pumpa paj (söta, varma människor tillbaka att föreställa Thanksgiving Happy hour), men om tillsammans med lukten av inlagda kryddor och ättika, detta scenario visar innebörden. nike air max kommer någon gång läst föreställa dofter: nike air max högtidligt varna dig, Laura, hon nike air max, nike air max gjorde hon! Han sa, ser det ut som samma sur smak i köket. Glöm inte i gräl, SIDE Laura också till burk fylld med pickles. När hon var högt gräl kan bränna händerna, sedan nådde i det kalla vattnet skölja. Naturligtvis kan hon också hällas i pickles i saltlake, och spillde över golvet, och sedan även ren. Hon också cheesecloth gjort förkläden torka händerna på. Hon kan torka från pannan (Hot, klåda) rinner ner svett, kan hon samtidigt skrek, medan viftar en sked (hård, trähandtag) och kastade den till mannen.

没有评论:

发表评论