2013年3月26日星期二

skapa personliga sommaren medNike butiker i USA

Kommer att ha sin egen själ, det är sant artificiell intelligens! Sådan skvaller Självfallet, även om detta duplexstruktur är värre än Chen Xu händer kedjestruktur av dubbelhelixen. Eller ens värt att nämna, men Chen Xu, hjärtat slog besvikelse - eftersom detta duplex struktur är ett stort steg, ett språng i utvecklingen, en milstolpe! Exakt vem är gjord av det här? Chen Xu att tro Även Mandy uppmaningar som har avslutats detta virus avsedda att döda nike air max inte hörde. Mandy, är detta bara en mycket låg nivå, bara från planet till en tredimensionell modell av virus, även om betydelsen av en sådan modell representant för denna dag och ålder av datorer omätbar. nike air max, är en bit av kakan. Mekanism behöver bara analysera virus placerar viruset kan lätt strypt i vaggan Mandy är bara en kombination av nike air max viss databas mall.

Även ge honom det stora bluff av århundradet att den färdiga produkten? Detta är inte förvånande, människor Ouyang Feng praktisera de Guo Jing diktering mess jiuyin skrifterna också utbildade till en mycket fantastisk insats, även om det slutliga praxis galen, men Zhibu Ding X kommer att kunna göra något liknande. Så Chen Xu omedelbart ombord kommunikationsprogrammet, hitta X med dialog, i början är en: nike air max 90 vill göra? Organisationen är en personlig 24 timmars bevakning kommunikatör, även om detta meddelande på S en lång tid kommer att exponeras på ena sidan. Sidoreaktion snart: Får jag fråga, vad hände? nike air max gör ah? Chen Xu, lite chockad, inte X Organisation torr? Så Chen Xu att viruset i det förflutna: det här är inte nike air max gör du? Ett virus härjar galet. M Kinesiska hackare världen över utmaning saker, kunde inte veta att X: s informationsnätverk.

air max 90 inte känner till denna sak är i slutändan är hur ah! Vänligen tror på ärlighet från nike air max! Chen Xu har inte tid att prata med dem lurade, kommer att utformas för att döda dem kopplade till Hao Aiguo: hur händelser nu? Mycket dåligt, sa Hao Aiguo: detta virus sprids mycket snabbt {k} många enheter förgiftas, och nu en grupp hackare att attackera Kinas största portaler, är nike air max arbetskraft inte tillräckligt. Och den andra sidan är mycket lömsk och helt enkelt inte ta itu med nike air max, upp på spridningen av viruset. nike air max dator är en gift man inte kan arbeta. Den andra sidan som vet? Från {k} hittades marken uppgifter, dessa desperata attacker {k} hackare, främst från USA. Dels från Indien. nike air max wired rapporterats i många andra länder nu hackare är medvetna om denna händelse, Japan, Korea och så vidare plats hackare börja lägga sten på börda.

没有评论:

发表评论