2013年3月27日星期三

Ότανnike dunks υψηλής κορυφές πίσω στο Fuzhou

Πιθανώς αρκετά εκατομμύρια αρκετά χρήματα υπηρεσία στην πολιτική, ο Τανγκ Yat αγγίζει βρει έναν νέο τρόπο, βέβαια, κάποιες υψηλού κόστους εκατομμύρια πως δεν σκοπεύει να το πάρει πίσω. Άνοιξε Δυτική Εστιατόριο Tang Yi είναι εντελώς λαϊκός όχι, καλή, και η μαμά μου είπε, ίσως η μητέρα θα αισθάνονται αιματηρή ανόητος αυτό; Μετά από πολλή συζήτηση, σκέψη Jie Qi. Αυτή θα πραγματοποιηθεί άνευ όρων δική τους, ακόμη και αν αυτός είναι σε φάρσα, έσκαψαν ένα λάκκο, που δεν θα διστάσει να ακολουθήσει το άλμα. Σίγουρα αρκετά, να προετοιμάσει τον εαυτό σας ένα άνοιγμα Δυτική εστιατόριο και ένα γιο της Κολούμπια εκδικητική Jie Qi giggled μια κακή ιδέα, ένας άλλος τρόπος για να κάνει κάποια άγρια ​​Tang Yi είναι whizzing κρύος ιδρώτας και Jie Qi είπε. Ο Τανγκ Yat Tozzi καθαρό βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσδιορίσει Δύση διαχειριστές εστιατόριο, σεφ, σερβιτόρους, ένα σύνολο της ομάδας από το νότο,http://www.nikeairmaxfrl.com, Jie Qi χαμόγελα: παλιά δημόσια Δύση εστιατόριο, nike air max σώμα γίνονται nike air max.

nike air max skyline το οποίο να πληρώσει BEST WESTERN του κράτους εστιατόρια να το αγοράσει. Και τότε ολόκληρο το εστιατόριο, κάτι που έδωσε nike air max κίνηση Chuncheng πάει! Jie Qi ιδέα είναι ακόμα πιο περίεργο, ήταν εξαιρετικά καρδιά Tang Yi, ένα εμπορικό κέντρο στην υπερηφάνεια ενός πολιτικού αστέρι, τόσο γέλιο και αστειεύεται ένα σχέδιο που να ασχολείται με το γιο ενός πλούσιου, στα μάτια των δύο ηρώων. Ποια εμπορικά κέντρα και πλούσιος γιος της μάχης; Αλλά ένα παιχνίδι. Jie Qi δεν θέλουν λίγες μέρες αργότερα υπήρξε μια νέα ιδέα, η αρχική γαλλική διάσημο εστιατόριο της αλυσίδας Fook House Group ήταν να στείλει μια αντιπροσωπεία από την επίσκεψη νότιας έτυχε να δούμε αν δεν υπάρχει μπορεί να ψωνίσει για την ηπειρωτική χώρα, Jie Qi Δύση εστιατόριο στην καρδιά θα πάρει το μήνυμα και Fook αντιπροσωπεία Ομάδα Βουλή συνάντησα λίγες μέρες κατέληξε σε προκαταρκτική πρόθεση συνεργασίας Fook House άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην ηπειρωτική χώρα της πόλης άνοιξη, αλλά από την πλευρά της ηπειρωτικής κοινή επιχείρηση εμπιστευτικές πληροφορίες, φυσικά.

Fook House Group είναι να εντρυφήσω Road, δυτική ηπειρωτική χώρα εισήλθε στην αυθεντικά high-end Δυτική γεγονός εστιατόρια, η κερδοφορία είναι πολύ μικρό, πολλοί από αυτούς, προκειμένου να αδράξουν την αγορά, για παράδειγμα, στα 95 χρόνια, το Πεκίνο ξεκίνησε Maxim κερδοφορία. Τώρα ηπειρωτική χώρα οι επενδυτές είναι πρόθυμοι να ανοίξουν το δρόμο για την nike επενδύσεων και να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό της αρχικής αμοιβής, φυσικά επιθυμούν Fook House Group συμφώνησαν σε μια επιστολή προθέσεων στη βασική διαδικασία λήψης αποφάσεων του νέου καταστήματος για την παροχή υλικού και λογισμικού υποστήριξης και επίβλεψης από την ηπειρωτική πράκτορας υπεύθυνος, Fook Σπίτι πλευρά. Jie Qi, είναι να χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία που έρχονται Spring City και συνεντεύξεις Tang Yi, πέταξε κατευθείαν Tang Yat κρεβάτι. Jie Qi κοιμούνται λιγότερο από ό, τι όταν συγκρατημένο γέλιο. Φαίνεται τι τα όνειρα έγιναν το Tang Yat αστείο χάδι nike air max εύπλαστο σύννεφα της UFA, ώστε να μπορείτε στη διάθεση του πλευρά τους; Jie Qi απαλά τιναζόταν, ένα λείο και λεπτό πόδια γλίστρησε στα τα πόδια των Τανγκ Yat μεταξύ, Tang Yi ήδη διαθέτουν μια στύση το πρωί είναι πιο ζοφερή.

没有评论:

发表评论