2014年3月12日星期三

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ray ban outlet mfzb

En kommandolinje sendes til kommando av to ting, har dette en liten hær og senere en andre telegram, Yang Xu duo uten den minste nøling, alle tropper utplassert for å hjelpe til i kamp. Kina satte fire små uniformer, denne gangen, har ingen skjult nødvendig. Drep alle troppene tropps enheter, spredt alle offensive hn viktige fabrikker og vitale sektorer, ikke nøl, husker den scenen, så mange brødre og søstre hvordan å være yn soldater brutalt myrdet, ikke avslutte krigen så snart som mulig, vil det bare være Flere landsmenn forfulgt, uavhengige grupper av alle soldater, husk ordet, skyldig nike air max Kina, selv om mye vil straffe, og kanskje dette er siste gang du kontaktet brødrene, nå er det tid til å kjempe til døden, forsvare hjemlandet for å oppnå disse fire ordene, nike free venstre -ho militære levde og angrer, farvel.

Liten hær åpnet frontlinjen av offentlige radiokanaler,nike, uavhengig gruppe av tre bataljoner og tolinjers ting alle soldater har fått en liten hær siste farvel med tre andre retningen. Uavhengig Regiment soldater plutselig dukke opp ut av sinnet som en hvilken som helst snev av en blodig kinesiske folk ikke kan tolerere skjermen, er de brødre og søstre dø før øynene er ikke stengt på de midler som umenneskelig. I dette øyeblikket, en bølge av torden morderiske soldater som sprut fra uavhengige grupper. ray ban outlet Hode, en vilje til å kjempe til døden leiren av alt, farvel. Oberst, har to leirer begynt operasjoner, farvel.

Slå av radioen, de fire retninger, 200 mennesker, åpnet bolten, spredt ut mot retning yn sentrale etater og militære offensiven. Farvel tilståelse denne måten, spredt over hele slagmarken, en Jagged Legion å påvirke instant play, har alle krigsstyrkerendret til et annet utseende, forsvare hjemlandet, virket ordene så potent på denne tiden. Song Jingwen stille står ved vinduet, ute i det fjerne, tårer rennende ned uavlatelig, nike free for å komme tilbake i live. Tianjing tusenvis av miles away, og Yang vil også sette dette telegram videresendt en kopi av konferanserommet, alle soldater, uavhengig av skuldrene noen Venus er oppriktig vilje til å vinne uavhengige grupper hilsen en av de mest respekterte militær salutt.

没有评论:

发表评论